30. Nedjelja kroz godinu

1. RASPORED SVETIH MISA U SLIJEDEĆEM TJEDNU:

Radnim danom svete mise su uvečer u 18.00 sati, osim subote kada je misa ujutro u 07.30 sati.

Na svetkovinu Svih svetih misa s molitvama za naše pokojne je na Šumanovcima u 09.00 sati, na Plitinama u 11.00 sati, a u Đurićima na groblju u 14.00 sati.

U nedjelju su svete mise u 08.00 i 11.00 u župnoj crkvi iu 09.30 u Đurićima.

Svaki dan pola sata prije svete mise je prilika za ispovijed.

U petak  nakon svete mise je pobožnost Božjem milosrđu.

2. IZ KALENDARA IZDVAJAMO:

U četvrtak je svetkovina Svih svetih

U petak je Dušni dan – spomen svih vjernih mrtvih

3. Listopadske pobožnosti su u tijeku. Svaki dan pola sata prije svete mise je pobožnost BDM. Listopadska pobožnost na Plitinama je svaki dan u 16.00 sati.

Zadnji dan listopadske pobožnosti 31. Listopada spomenut ćemo se 20. obljetnice izgradnje kapelice Gospe Šenštatske ovdje ispred crkve. Pozivam sve članove šenštatskog pokreta da dođu.

4. ŽUPNA KATEHEZA:

Budući prvopričesnici – 3. razred imaju susret petkom u 15 sati.

Ovogodišnji prvopričesnici – 4. razred imaju susret petkom u 16.00 sati

Sva ostala djeca dakle 5. 6. 7. i 8. razred su obvezna dolaziti srijedom na listopadsku pobožnost i to na svetu Krunicu u 17.30. U mjesecu listopadu dolazak na krunicu i misu srijedom je umjesto župne kateheze. 

Kandidati za Krizmu, dakle 2. i 3. razred Srednje škole imaju svoj susret subotom u 17.00 sati.

5. U nedjelju 18. studenog u našoj župi na svetoj misi u 11. sati obilježiti Nedjelju bračnih jubileja. Stoga svi oni koji imaju okruglu obljetnicu od 5 godina pa na dalje, volio bih da se prijavite u župni ured da zajedno zahvalimo Bogu za godine, za brak i obitelj.
6. Hvala svim domaćicama koje su ispekle kolače! Hvala svima onima koji su ih kupili i tako pomogli misijske potrebe.  Za Misije smo od prodaje kolača sakupili 4.700 kn. Svima hvala! 
7. Otvorena vrata raja ili Sveta noć. Pozivam vas u srijedu navečer u 20.00 sati da dođemo u našu crkvu i probdijemo pred Gospodinom neko vrijeme uoči velike svetkovine Svih svetih. Dođimo i pokažimo da vjerujemo i vječni život. Uvjeren sam da će biti milosno i za nas i za naše pokojne. Očekujem vas!
8. Večer milosrđa I ovoga petka pozivam vas da u miru i tišini dođemo pokloniti se Gospodinu od 20.00 do 23.00 sata. Posebno ovaj mjesec molimo za pokojne. Dođimo i pokažimo da nam je stalo do Boga i naših pokojnih.
9. U subotu 03. studenog crkvu uređuje 4. grupa žena.