Sedma vazmena nedjelja

1. Sljedeće nedjelje je velika svetkovina Pedesetnica ili Duhovi – mise su prema ustaljenom rasporedu u 08.00 i 11.00 u župnoj crkvi, a u Đurićima je navečer u 18.00 sati. Radnim danom svete mise su u 18.00 sati, osim subote kada je misa ujutro u 07.30 sati.

o Svaki dan pola sata prije svete mise je prilika za svetu ispovijed.

• U ponedjeljak je sv. Matija apostol

• U utorak je pobožnost trinaest utoraka svetome Antunu.

• U petak, nakon svete mise je pobožnost Božjem milosrđu.

• U subotu u 20.00 sati – sve vas pozivam na Duhovsko bdijenje. Ako nam vrijeme dopusti – vani kod našega tornja ćemo naložiti vatru koja je simbol Duha Svetoga i molit ćemo i zazivati Duha Svetoga. Potičem i pozivam da dođete.

• Svibanjske pobožnosti su u tijeku. Svaki radnim u 17.00 sati na Plitinama, a u 17.30 u našoj župnoj crkvi. Sva djeca od 3.-8. Razreda obavezna su srijedom doći na svibanjsku pobožnost.

2. MAJČINA VEČER – Večeras u našoj župnoj crkvi u 20 sati – pozivam vas na Majčinu večer koju ćemo posvetiti Nebeskoj Majci Mariji i svim našim majkama; i živima i pokojnima. Program priređuje Božja Družina, a sudjeluju djeca iz Gunje i Đurića, mješoviti zbor iz Gunje i Đurića, te mladi naše župe – Božja Družina. Program će biti bogat različitim multimedijalnim sadržajima i pjesmom. Pokažimo zajedništvo – čekujem vas, dođite!

3. ŽUPNA KATEHEZA:
Srijeda u 17.00 sati od 4. do 8. razreda – svi obavezno doći!
Petak u 15.00 sati ovogodišnji prvopričesnici.

4. Mladi imaju svoj susret u četvrtak u 20.30 sati.

5. U subotu 19. svibnja u 09.00 sati – crkvu uređuje 5. grupa žena.