33. Nedjelja kroz godinu

1. Sljedeće nedjelje, svete mise su u redovitim terminima, u 08.00 i 11.00 sati u župnoj crkvi i u 09.30 u Đurićima.1. Sljedeće nedjelje, svete mise su u redovitim terminima, u 08.00 i 11.00 sati u župnoj crkvi i u 09.30 u Đurićima.Radnim danom mise su u ponedjeljak, petak i subotu ujutro u 07.30 sati, a u utorak srijedu i četvrtak u 18.00 sati.Svaki dan pola sata prije svete mise prilika je za ispovijed.U četvrtak pod svetom  misom je pričest pod obje prilike, a nakon mise euharistijsko  klanjanje.
2. U srijedu je sveta Cecilija, mučenica. U 18.00 sati je sveta misa na kojoj će sudjelovati naš župni zbor, zatim zbor iz Brčkog, Posavskih Podgajaca i Rajevog Sela. Nakon mise će svaki zbor otpjevat po dvije pjesme. Tko god hoće doći – dobro je došao.
3. Slijedeće nedjelje je svetkovina Krista Kralja svega stvorenja. Misu u 11.00 sati će svirati i pjevati zbor mladih Aeternum iz Županje. Također – ovaj mjesec je mjesec borbe protiv ovisnosti, tako da će na svim  misama u iduću nedjelju svoje iskustvo ovisnosti o teškim drogama i oslobođenje od njih posvjedočiti dvojica bivših ovisnika iz komune u Vrbici kod Đakova.
4. U našu župu i ove godine dolazi sveti Nikola. Molim roditelje, bake i djedove da pomognu svetom Nikoli sa 30 kuna da dođe i ove godine i obraduje našu djecu u crkvi.  Molim da to učinite na vrijeme da sveti Nikola može što prije nabaviti darove.
5. Za dva tjedna u našoj crkvi palimo grijanje i nećemo ga gasiti do proljeća. Ispričavam se svima kojima je sada zima. No iskreno topla crkva košta. Novac je da se troši, ali razborito.
6. ŽUPNA KATEHEZA ZA BUDUĆE I OVOGODIŠNJE PRVOPRIČESNIKE je petkom u 15.00 za treći razred, a u 16.00 za četvrti razred.Kateheza za sve ostale razrede od 5 – 8 je u srijedu u 16.00 sati. Pozivam i potičem svu djecu da dolaze.
7. U subotu 25. studenog u 9.00 sati crkvu uređuje 6. grupa žena.