22. Nedjelja kroz godinu

1. U idućem tjednu svete mise su ponedjeljak, utorak, srijeda i subota ujutro u 07.30. U četvrtak je uočnica Rođenja BDM ili Mala Gospa. Sveta misa je na Šumanovcima u 17.00 sati na kojoj očekujem svu školsku djecu, kao i malu djecu. Zazvat ćemo Duha Svetoga i blagoslov za početak nove školske godine, kao i blagoslov na svu malenu djecu. Očekujem roditelj s djecom.
Na Malu Gospu svete mise su u 08.00 i 10.30. Cijelo vrijem nekoliko svećenika biti će na raspolaganju za svetu ispovijed.

U iduću nedjelju sveta misa u župnoj crkvi je u 08.00 sati. Taj dan je nedjelja starih i bolesnih. Taj dan druga sveta misa je na Šumanovcima u 17.00 sati s mogućnošću primanja sakramenta Bolesničkog pomazanja. Također ćemo imati i blagoslov vozila. Dođimo s našim starijima i bolesnima i pružimo im malo utjehe.

U utorak je sveta Majka Terezija iz Kalkute
U četvrtak je sveti Marko Križevčanin

2. Nakane svetih misa za listopad, studeni i prosinac, možete upisati u ponedjeljak. Molim lijepo za solidarnost i razumijevanje po pitanju broja nakana i termina. Više je pokojnih nego živih.

3. Svi koji su se upisali za hodočašće u Međugorje od 15 do 17 rujna – cijena puta i boravka je 350 kuna. Molim lijepo da se uplati u župni ured do iduće nedjelje.

4. U subotu 03. rujna u 09.00 sati – crkvu uređuje 2. grupa žena.