7. Vazmena nedjelja

1.  RASPORED SVETIH MISA U IDUĆEM TJEDNU:

U nedjelju su svete mise u redovitim terminima u 08.00 i 11.00 u Gunji i u 09.30 u Đurićima. 

Svete mise radnima danom su uvečer u 18.00 sati, osim subote kada je ujutro u 07.30 sati. 

Svibanjske pobožnosti traju još do srijede, kada je i blagdana Pohođenja BDM, crkveni god u Soljanima! Zahvaljujem svima onima koji su ustrajno dolazili. Posebno pohvaljujem vjernike sa Stanice koji su svaki dan u 17.00 sati imali Marijansku pobožnost!

U utorak  je prije sv. mise pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu Padovanskom. 

U četvrtak je euharistijsko klanjanje!

U petak je pobožnost Božjem milosrđu. Ujedno je i Prvi petak, kada od 20.00 – 23.00 imamo našu „VEČER MILOSRĐA“ Pozivam i potičem da dođemo i zazivamo Duha Svetoga na sebe i sve svoje.

Svaki dan pola sata prije svete mise je prilika za ispovijed!

2. U nedjelju je velika svetkovina Duhova ili Pedesetnica. Naši mladi Božja Družina u nedjelju će pjevati obje mise i opet će nam upriličili jedan scenski prikaz iza sv. mise. Od 30. srpnja do 04. kolovoza, ove godine – zajedno s 45 mladih iz naše župe odlazim u Rim i još neka sveta mjesta po Italiji. Budući da nam nedostaje još nešto malo sredstava – zamolit ću vas da u iduću nedjelju – nakon mise tko koliko može – pomogne ovo naše duhovno – povijesno hodočašće. Unaprijed hvala!

3. Ovom prilikom želim zahvaliti gospodinu Zdravku Gutić koji je na našim Šumanovcima dao izraditi novu ogradu. Betonske radove je izveo gospodin Martin Jozić. Obojici zahvaljujem! 

4. Mladi imaju svoj susret četvrtkom u 20.30 sati.

5. U subotu, 03. lipnja u 09.00 sati crkvu uređuje 2. grupa žena.