23. Nedjelja kroz godinu

1. RASPORED SVETIH MISA U SLIJEDEĆEM TJEDNU:
Od ponedjeljka do petka svete mise su uvečer u 17.00 sati. U subotu je sv. misa ujutro u 07.30 sati.
U nedjelju su svete mise u 08.00 u župnoj crkvi, u 09.30 u Đurićima i u 17.00 sati – misa na Šumanovcima za starije i bolesne, s mogućnošću primanja sakramenta Bolesničkog pomazanja.

2. IZ KALENDARA IZDVAJAMO:
U srijedu je Presveto Ime Marijino – Crkveni god u Vrbanji
U četvrtak je sv. Ivan Zlatousti, biskup i crkveni naučitelj
U petak je Uzvišenje sv. Križa
U subotu je BDM Žalosna

3. Upis 1. 2. i. 3. razreda Srednje škole na župnu katehezu. Molim lijepo da ovi razredi Srednje škole podignu upisnicu u župnom uredu, ispune je i vrate u župni ured kako bi započeli pripreme za sakramenat sv. Potvrde. Već danas se može podići upisnica koja se mora dostaviti u župni ured do nedjelje 23. rujna. Iduće godine sakramentu sv. Krizme pristupit će 2. i 3. razred Srednje škole.

4. U ponedjeljak 10. rujna od 08.00 sati imate priliku upisati nakanu sv. mise za razdoblje listopad, studeni i prosinac 2018.
Molim lijepo da budemo solidarni i da mislimo na to da i drugi imaju svoje nakane za žive ili pokojne. Mise se upisuju izričito od sutra ponedjeljak, ne danas! Hvala na razumijevanju.

5. Kava s župnikom. U nedjelju 23. rujna u popodnevnim satima želja mi je povesti vas svoje župljane na kavu kod svojih roditelja u Sikirevce! Kava je planirana na našem obiteljskom posjedu, dakle u prirodi. Uz kavu ćete moći popiti originalne Sikirevačke vode koja teče iz izvora. Na našem posjedu ćete moći vidjeti puno starina koje smo mi sačuvali. Prije kave kod kapelice ćemo imati kratku pobožnost, a onda druženje uz tamburaše. Moj otac i majka vas očekuju. Svi ste pozvani. Tko želi poći privatno mora se prijaviti i upisati u župni ured, bez ikakve novčane naknade. No oni koji žele poći autobusom moraju se upisati u župni ured, za njih je cijena puta autobusom – 40 kn.
Polazak je u 13.30, a povratak predvečer.
Želim da se osnažimo u zajedništvu. Stoga vas pozivam da se prijavite i upišete. Upisi traju do srijede 19. rujna.

6. U subotu 15 rujna u 09.00 sati crkvu uređuje 5. grupa žena.