Šesta nedjelja kroz godinu

1. Sljedeće nedjelje je 1. korizmena nedjelja i mise su u redovitim terminima, 08.00 i 11.00 sati u župnoj crkvi i u 09.30 u Đurićima.
U ponedjeljak i u subotu je misa ujutro u 07.30 sati, a u ostale dane uvečer u 18.00 sati.

Svakim danom pola sata prije mise je prilika za ispovijed.

U četvrtak je pričest pod obje prilike i nakon mise euharistijsko klanjanje.

2. Za idući tjedan izdvajamo:

Srijeda – ČISTA SRIJEDA ILI PEPELNICA. Početak korizmenog vremena. Sveta misa i obred pepeljenja je u 18.00 sati. Podsjećam da taj dan Crkva poziva sve vjernika od 14 do navršene 65 godine života na strogi post i nemrs. Post za katolika znači uzeti samo jedan puni obrok u danu i ne jesti meso, jer je nemrs!
Petak – Pobožnost križnog puta prije mise u 17.30 sati.

3. Župna kateheza:
Srijeda – Sva djeca su dužna doći na svetu misu i obred pepeljenja
Petak u 15.00 sati 3. razred, a u 16.00 sati 4. razred

4. Šenštatski pokret ima svoj susret u utorak iza svete mise.

5. U subotu 03. ožujka – Đakovačko – osječka nadbiskupija organizira Veliko hodočašće vjernika naše nadbiskupije u Krašić i Zagreb na grob blaženog Alojzija Stepinca. Tko želi poći – može se prijaviti još danas u župni ured. Cijena puta je 120 kn.

6. Podsjećam i pozivam da večeras u 18.00 sati – mladi naše župe Božja Družina – pripremaju duhovni program za sve župljane, napose za bolesne. Program koji mladi pripremaju nosi naziv „SLAVIMO ŽIVOT“. U samom programu ima pjesme, filma, igrokaz, svjedočanstvo ozdravljenja, mogućnost primanja bolesničkog pomazanja i na kraju će svatko imati priliku primiti pojedinačni blagoslov. Cilj mladih je upriličiti jedan duhovni događaj u kojem slavimo Boga za dar života. Stoga pozivam sve da dođemo, ispunimo našu crkvu, pokažemo zajedništvo i proslavimo Boga za dar života. Naši mladi žele ove godine na poseban način djelovati karitativno i humanitarno. Stoga vas pozivam da svojim prilogom podržite naše mlade u njihovoj nakani. Vidimo se!

7. U subotu 17. veljače u 9 sati crkvu uređuje 1. grupa žena.