29. Nedjelja kroz godinu

1. U sljedeću nedjelju, svete mise su u redovitim terminima 08.00 i 11.00 u župnoj crkvi i u 09.30 u Đurićima.

Svakim radnim danom misa je uvečer u 18.00 sati, osim subote kada je misa ujutro u 07.30
Svaki dan pola sata prije svete mise prilika je za ispovijed.
U četvrtak pod misom je pričest pod obje prilike, a nakon mise euharistijsko klanjanje
U petak iza mise je pobožnost Božjem milosrđu

2. U utorak na listopadsku pobožnost pozivam sve Bratimke, a iza mise ćemo imati susret.

3. Mjesec je listopad u kojem se na poseban način utječe Majci Božjoj. Svaki dan pola sata prije svete mise je krunica. Na Stanici u kapelici je također molitva krunice u 16.00 sati. Pozivam i potičem da dolazimo na listopadske pobožnosti.

Za svu školsku djecu srijedom je listopadska pobožnost obavezna. Tu večer djeca mole krunicu i sudjeluju na svetoj misi. Molim starije da djecu potaknete.

 

4. ŽUPNA KATEHEZA ZA BUDUĆE I OVOGODIŠNJE PRVOPRIČESNIKE je petkom i to u 15.00 sati za treći razred, a u 16.00 sati za četvrti razred.

5. U našoj župi postoji grupa žena, konkretno njih dvadesetak koje svake subote s sestrom Patricijim uređuju našu crkvu. Ovom prilikom im zahvaljujem za sve vrijeme i trud koji su dali da bi naša crkva uvijek bila čista i lijepa. Do sada je postojalo osam grupa, dakle dođe se na red od prilike svaka dva mjeseca, no neke žene su zbog objektivnih razloga odsutne i ne mogu više i grupe su se smanjile. Molio bi ovom prilikom nove ženske osobe koje imaju ljubavi i volje da svojoj crkvi podare malo vremena. Pozivam ih da se prijave i da grupe osvježimo da uređenje crkve i dalje funkcionira. Unaprijed hvala!

6. U našoj župi dana 19. studenog nedjelja pod sv misom u 11.00 sati obilježit ćemo nedjelju bračnih jubileja. Svi koji imaju okruglu obljetnicu od 5 godina pa nadalje i koji bi željeli sudjelovati molim da se prijave u župni ured.

7. Mladi imaju svoj susret četvrtkom u 20.30 u Pastoralnom centru.

8. U subotu 28. listopada u 09.00 sati – crkvu uređuje 2. grupa žena.